Posvátné Komnaty

Posvátné Komnaty

Datum konání

06/11/2023    
18:00 - 21:00

Místo

Chalupa U Vodnářů
Lučkovice 51 , Mirotice, jihočeský, 398 04
nahrávám mapu....

Posvátné Komnaty Sri Ammy Bhagavana

 jsou místa po celé planetě, kde je aktivovaná energie vyššího vědomí
 Sri Ammou Bhagavanem duchovními mistry z Indie. Jsou to jakési brány do vyšších světů. Slouží k duchovní transformaci a spojení se svým srdcem. Můžete zde požádat o odstranění překážek na vaší cestě, o pomoc při vašich problémech nebo o podporu pro splnění vašich snů. Cokoliv právě řešíte, energie v těchto Posvátných komnatách vám bude nápomocna.
Před vstupem do Posvátné Komnaty Sri Ammy Bhagavana provedeme meditační přípravu ke vstupu a bude  vám nově předán Vrcholový Stav. Po návratu z Posvátné Komnaty projdete novým Soma procesem, kdy vám bude nabídnuta Soma voda z Posvátné Komnaty.
Maximální počet účastníků je 5 lidí a trvá cca. 3 hodiny. Probíhá ve velké posvátnosti, v tichosti, v meditacích a kontemplacích pod mým vedením. Začínáme všichni společně v meditační místnosti, kde dostanete informace o celém procesu.

Posvátná komnata Sri Ammy Bhagavana je místnost, která je iniciovaná do vyšších energií Božského světla a  nacházejí se v ní posvátné obrazy a předměty. Do tohoto prostoru vstoupíte sami a budete žádat o to, co potřebujete řešit z jakékoli oblasti svého života. Můžete také nechat energii, aby vykonala sama co je u vás nejdůležitější. Tato energie je moudrá. Můžete prostě jen pobýt bez jakéhokoliv přání.

Je potřeba vědět, že každý jsme jiný a proto prožitky každého člověka budou jedinečné a dokonalé pro jeho osobní situaci. Vaše prožitky budou pravděpodobně jiné, než u ostatních.

Tohoto procesu se může zúčastnit každý, bez rozdílu věku a vyznání. S sebou si vezměte pití.

Vede: Tomáš Olžbut, tel.: 774 536 242, e-mail: uvodnaru@seznam.cz

Příspěvek  500 Kč

Termín nejbližšího procesu:

V pondělí  6.11. 2023 od 18 hod  –  obsazeno 

Místo konání: Chalupa U VODNÁŘŮ Lučkovice 51, Mirotice

Na tento proces se musíte přihlásit předem a mít potvrzenou účast e-mailem, nebo telefonicky. Není možné přijet bez objednání! Případně že se nebudete moci zúčastnit, dejte mi vědět. 

Prosím přijeďte nejdříve 15 min. před začátkem.

Děkuji

Pokud budete chtít zaslat informaci o novém volném termínu, tak mi prosím napište kontakt na e-mail a budu vás informovat. V případě zájmu celé skupiny 5 lidí je možné se domluvit na individuálním termínu. Napište, případně zavolejte.

Těším se na vás.

Tomáš