Setkání astrologů v novém školním roce – informace o pokračovacím kurzu

Datum konání

21/12/2017    
0:00

Místo

Chalupa U Vodnářů
Lučkovice 51 , Mirotice, jihočeský, 398 04
nahrávám mapu....

SETKANÍ ASTROLOGŮ a VŠECH, KTEŘÍ CHTĚJÍ VĚDĚT VÍCE A NECHTĚJÍ SE UŽ BÁT…

Nezávazné přátelské setkání po prázdninách v novém školním roce pro zvědavé: Aneb co se bude dít dál U VODNÁŘŮ…

Milí astrologové,
připravila jsem nový pokračovací kurz, který je určen pro ty, kteří znají základy astrologie, ale i pro pokročilé.
Jsou vítány i nové tváře.

Tentokrát bude menší dávka teorie (i když…bez ní to nejde), více praxe, meditace, konstelace a jiné hry a techniky, které pomohou nejen pochopit, ale i očistit a uvolnit bloky jak z tohoto, již prožitého života, ale také napravit chyby z minulých životů. Tím se vymotáme z kola karmy a posunume se dál vývojem ve smyslu naší dharmy.

Každý z nás, který žije v této době na Zemi zde musí přispět tím, s čím přišel na tuto krásnou planetu: se svým jedinečným plánem. Bohužel jsme ho zapoměli díky tíze hmoty a zamotání se do karmických zápletek. Právě tyto zápletky máme v současné době za úkol rozmotat, tíhu odložit a stát se tím, kým ve skutečnosti jsme.

Už není moc času!

Pokud vás baví astrologie a zkoumání horoskopů, možná je tato cesta právě pro vás. Ve skupině se dají dělat velké věci… Pojďme každý z nás přispět svojí jedinečností velkému celku. Tak tedy zvu vás, kteří cítíte toto volání, pojďme společně budovat svoje štěstí a tím i štěstí těch, kteří jsou s námi provázáni. V horoskpech je skrytá pravda.  Pravda, která nás převyšuje a která osvobuzuje, a kterou dostáváme dávkovanou podle toho, jak na sobě pracujeme a jsme připraveni se osvobozovat.

Čím více jsme čistější, tím k nám přichází více síly i milosti. Tak proč bychom se měli stále plazit při zemi, když můžeme vzlétnout? Jak jednoduché to je…

Tak se na vás moc těším.

Jarka