RODINNÉ KONSTELACE – celodenní seminář s tématem moje síla, moje zdraví

RODINNÉ KONSTELACE - celodenní seminář s tématem moje síla, moje zdraví

Datum konání

05/11/2022    
9:30 - 18:00

Rezervace

Rezervace uzavřeny

Místo

Chalupa U Vodnářů
Lučkovice 51 , Mirotice, jihočeský, 398 04

Typ události

nahrávám mapu....

Celodenní seminář nejen s konstelacemi, který vám pomůže najít hluboké, často nevědomé příčiny vašich zdravotních problémů a symptomů.

Tělo je tiskovým mluvčím duše. Každým fyzickým problémem vám oznamuje, že je něco v nepořádku na vaší duchovní cestě. Tím vám zároveň přináší šanci najít cestu k nápravě svého života.

Tento celodenní  seminář ponese téma zdraví a obnovení vnitřní síly, která vás dovede ke spojení se svým tělem. Pak snadno porozumíte tomu, jaké signály k vám fyzické tělo vysílá skrze nemoci, nebo symptomy nemocí.

Za každou nemocí, za každou fyzickou bolestí je příběh. Příběh, díky němuž jsme se zasekli, který nás hluboce zasáhl a odebral nám životní energii. Když se vám povede rozkrýt jádro problému, který způsobuje vaši slabost a odstraníte překážky, které brání přirozenému toku energií ve vašem těle, probudí se automaticky vnitřní regenerační síla a najdete cestu k uzdravení. 

Po neviditelných cestičkách k nám přicházejí prastaré energie z rodu ke kterému patříme. A i tady se odehrály často až děsivé příběhy, které mohly být zameteny pod koberec nebo zapomenuty. Členové rodu odcházejí, ale jejich energie tu žijí dál.

Síla, která pak přichází od předků směrem k nám, bývá díky jejich traumatickým prožitkům ponížena a pak ani my sami nemáme kde brát životní vitalitu. Tak vznikají  jakési uzlíky na přirozeném energetickém toku životní síly.

K znovuobnovení regeneračních sil těla je potřeba jen odstranit překážky. Pak se automaticky zvedne naše vibrace a najdeme cesty k ozdravení.

Metoda rodinných konstelací dokáže najít a odstranit energetické překážky, které nás blokují.  A je jedno, do jak vzdálené minulosti musíme nahlédnout. Na úrovni duše, která se neřídí lineárním časem, se vše děje v jeden okamžik. Díky duševní proměně se začne napravovat nejen tělo ale i život v mnoha rovinách. Proto jsou konstelace tak účinné.  Víc o konstelacích ZDE

Tento den budeme zkoumat vaše problémy metodou rodinných a systemických konstelací. Budete mít možnost podívat se na hluboké a nevědomé příčiny problému, rozuzlovat zápletky mnohdy předávané si po generace a léčit hluboce zasunutá zranění. Nastává uvolnění napětí a nastolení rovnováhy.

Součástí tohoto semináře, krom konstelací, bude také trocha teorie, meditace a jiné techniky k osvobození vašich bloků.

Tento den je určen těm, kteří:

  • se chtějí podívat na příčinu svého fyzického problému
  • utrpěli úraz a chtějí znát důvod (tak předejít dalším problémům)
  • pomoct svým dětem (nezletilým) se zdravotním problémem
  • uvolnit zátěže z rodu, obnovit tak vlastní vitální sílu
  • předejít zdravotnímu problému, který se ve vašem rodu “dědí”
  • zúčastnit se konstelací a pobýt v energetickém poli skupiny

více o rodinných konstelacích

Kdy: v sobotu 5.11.2022 od 9.30 do 18.00 (přijďte prosím pokud možno 15 min. předem, abychom v 9.30 už začali)
Kde: Chalupa u Vodnářů
Cena:  1200,- Kč
Vede: Jarka Olžbutová
Strava:  jídlo si přineste vlastní, dle svého uvážení. Budete mít možnost využít vybavenou kuchyňku, můžete si ho ohřát. Káva, čaj, voda budou k dispozici.
Počet účastníků: minimální počet účastníků pro uskutečnění kurzu je 6, maximální je omezen na 12. Proto vás prosím o přihlášení.
Těším se na vás.
Jarka

Rezervace

Rezervace jsou uzavřeny.